Vi ser at du bruker nettleseren Internet Explorer

Dette nettstedet er ikke tilpasset denne eldre nettleseren, som ikke har støtte for nyere funksjonalitet. Din opplevelse av aldringoghelse.no vil derfor bli forringet.

Vi anbefaler at du benytter en annen, moderne og oppdatert nettleser som for eksempel Google Crome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge.

Har du ikke mulighet til å bruke en annen nettleser kan du gå videre til våre mest besøkte sider ved hjelp av lenkene under:

Jeg forstår at min opplevelse av aldringoghelse.no ikke vil være optimal, men vil likevel fortsette å bruke Internet Explorer.

Tillskuddsordning

Tilskuddsordningen for å stimulere til etablering og drift av pårørendeskoler og samtalegrupper for pårørende til personer med demens videreføres i 2020. Kriterier, søknadsskjemaer m.m. finner du på denne siden.

Kommuner og spesialisthelsetjeneste kan søke om tilskudd, og de kan inngå avtale med andre om gjennomføringen av tilbudene. Det oppfordres spesielt til å samarbeide med frivillige organisasjoner.

Nye søkere får gratis tilsendt en koffert med brosjyrer, bøker, DVD-er, m.m. til bruk i arbeidet. Ved videreføring av tilbud kan påfyllingsmateriell bestilles. Oversikt over innhold i kofferten finner du her.

Les mer om etablering og drift av pårørendeskoler og samtalegrupper og delta på e-læringskurset "Etablering og drift av pårørendeskoler".

Aldring og helse forvalter tilskuddsordningen på oppdrag fra Helsedirektoratet. Har du spørsmål om ordningen, send e-post til pskole@aldringoghelse.no

Skjemaer tilskuddsordningen

Kriterier for pårørendeskole og samtalegruppe 2020

Søknadsskjema Pårørendeskole 2020

Søknadsskjema Samtalegruppe 2020

Rapportsskjema Pårørendeskole 2020 (kommer)

Rapportsskjema Samtalegruppe 2020 (kommer)

Takk for hjelpen!
Noe gikk galt. Prøv igjen litt senere.
Sender…

Fant du det du lette etter?

0/500 tegn