Vi ser at du bruker nettleseren Internet Explorer

Dette nettstedet er ikke tilpasset denne eldre nettleseren, som ikke har støtte for nyere funksjonalitet. Din opplevelse av aldringoghelse.no vil derfor bli forringet.

Vi anbefaler at du benytter en annen, moderne og oppdatert nettleser som for eksempel Google Crome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge.

Har du ikke mulighet til å bruke en annen nettleser kan du gå videre til våre mest besøkte sider ved hjelp av lenkene under:

Jeg forstår at min opplevelse av aldringoghelse.no ikke vil være optimal, men vil likevel fortsette å bruke Internet Explorer.

Norsk

Informasjon og verktøy med samisk språk og kulturperspektiv

I Demensplan 2020 og i Nasjonal faglig retningslinje om demens løftes fram behov for å iverksette tiltak med nødvendig tilpasning til blant andre personer med samisk bakgrunn som utvikler demens. Aldring og helse arbeider, i samarbeid med andre ressursinstanser, med å utvikle og tilpasse informasjon og verktøy som retter seg mot personer som har samisk språk- og kulturbakgrunn. Arbeidet er på oppdrag fra Helsedirektoratet og en del av Demensplan 2020

Meld gjerne inn materiell som er utviklet der du arbeider, og som du ønsker å dele med andre på denne nettsiden. Vi har valgt å ta med norsk tekst, slik at personer som ikke er samisktalende lettere kan opplyse om og videreformidle informasjonen.

Takk for hjelpen!
Noe gikk galt. Prøv igjen litt senere.
Sender…

Fant du det du lette etter?

0/500 tegn