Vi ser at du bruker nettleseren Internet Explorer

Dette nettstedet er ikke tilpasset denne eldre nettleseren, som ikke har støtte for nyere funksjonalitet. Din opplevelse av aldringoghelse.no vil derfor bli forringet.

Vi anbefaler at du benytter en annen, moderne og oppdatert nettleser som for eksempel Google Crome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge.

Har du ikke mulighet til å bruke en annen nettleser kan du gå videre til våre mest besøkte sider ved hjelp av lenkene under:

Jeg forstår at min opplevelse av aldringoghelse.no ikke vil være optimal, men vil likevel fortsette å bruke Internet Explorer.

Alzheimerdagen 2018.jpg

Hva skjer på Alzheimerdagen 2019?

Det gjennomføres en mengde spennende arrangementer over hele landet hvert år i anledning Alzheimerdagen 21. september. Her får du en oversikt over de av årets arrangementer, som har kommet oss for øre. Vi vil også dele innsendte bilder fra arrangementene underveis og i etterkant.

Ikke bruk eksternt.jpg
Alzheimerdagen markert onsdag på Røyken senter. Brit Bruer fra Demensforeningen og Rita Weum, prosjektkeder i Demensvenmlig samfunn traff mange interesserte innbyggere. Foto: Hentet fra Facebook


Re helsehus er tildelt Demensprisen 2019

Re helsehus fikk mandag demensprisen for å ta i bruk sang og musikk i det daglige. Det hele starta da Re helsehus ble med i prosjektet «Krafttak for sang», med støtte fra Kulturdepartementet. Les mer i Reavisa

Stands hele uka i Sarpsborg

I Sarpsborg har Demensforeningen stands på helsehuset og i byen gjennom hele uka. De hadde i samarbeid med Sarpsborg kommune et åpent møte om musikkterapi og personer med demens ned Audun Mykja 9. september.

Bruk ikke eksternt.jpg
Demensuka 2019 har startet✨✨. Kvinesdal kommune driver denne uka med å spre informasjon om demens og vårt politiske vedtak om en demensvennlig kommune❤️ Kvinesdal kommune utfører arbeidet i samarbeid med Demensforeningen om hovedfokuset om mer åpenhet og kunnskap om demens❤️ i dag har vi speed-datet rundt i nærområdet og vi traff mange flotte mennesker som tok imot oss. Du finner flere bilder på Kvinesdal, Sirdal og Flekkefjord Demensforening sin Facebook-side. Foto hentet fra Facebook


Kari Midtbø Kristiansen oppfordrer deg her til å sende inn informasjon på Facebook Messenger om ditt arrangement i forkant, og bilder fra selve arrangement i etterkant. Hun er daglig leder i Aldring og helse. På forhånd takk for hjelpen!

Alzheimerdagen2018.jpg
Alzheimerdagen 2018: Gågata i Fredrikstad. Foto: Petter Hveem.

Meld fra til oss om du kjenner til et arrangement, som ikke er med i vår oversikt!

Takk for hjelpen!
Noe gikk galt. Prøv igjen litt senere.
Sender…

Fant du det du lette etter?

0/500 tegn