Vi ser at du bruker nettleseren Internet Explorer

Dette nettstedet er ikke tilpasset denne eldre nettleseren, som ikke har støtte for nyere funksjonalitet. Din opplevelse av aldringoghelse.no vil derfor bli forringet.

Vi anbefaler at du benytter en annen, moderne og oppdatert nettleser som for eksempel Google Crome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge.

Har du ikke mulighet til å bruke en annen nettleser kan du gå videre til våre mest besøkte sider ved hjelp av lenkene under:

Jeg forstår at min opplevelse av aldringoghelse.no ikke vil være optimal, men vil likevel fortsette å bruke Internet Explorer.

testside

blabla

K1

Utviklingshemning2.png
Utviklingshemning.png

K2

K3

Fagskolen tar opp studenter fra hele landet. Skolen gir studietilbud uavhengig av hvor studentene bor – godt tilrettelagt for å kombinere jobb og studier, og studiekravene er praksisrettet. Studiet er nettbasert med samlinger i starten av hvert semester. Mellom samlingene møter studentene studieleder og medstudenter til veiledning og samarbeid i læringsgrupper på nett. For tiden brukes Adobe Connect som kommunikasjonsverktøy på nett og Canvas som læringsplattform. Fagskolen tar opp studenter fra hele landet. Skolen gir studietilbud uavhengig av hvor studentene bor – godt tilrettelagt for å kombinere jobb og studier, og studiekravene er praksisrettet.

K4

Takk for hjelpen!
Noe gikk galt. Prøv igjen litt senere.
Sender…

Fant du det du lette etter?

0/500 tegn