Vi ser at du bruker nettleseren Internet Explorer

Dette nettstedet er ikke tilpasset denne eldre nettleseren, som ikke har støtte for nyere funksjonalitet. Din opplevelse av aldringoghelse.no vil derfor bli forringet.

Vi anbefaler at du benytter en annen, moderne og oppdatert nettleser som for eksempel Google Crome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge.

Har du ikke mulighet til å bruke en annen nettleser kan du gå videre til våre mest besøkte sider ved hjelp av lenkene under:

Jeg forstår at min opplevelse av aldringoghelse.no ikke vil være optimal, men vil likevel fortsette å bruke Internet Explorer.

Forlaget aldring og helse - akademisk

Forlaget aldring og helse – akademisk tilbyr faglitteratur rettet mot høyskoler og universiteter. Her vil studenter, lærere og helsepersonell finne læremateriell innen fagområdene alderspsykiatri, demens, funksjonshemning og aldring og utviklingshemning og aldring.

I bokhandelen finner du kategorien akademisk. Her har vi samlet våre nye og eldre utgivelser for målgruppa. På denne måten blir det enklere å få oversikt over hvilke læremateriell vi tilbyr innen høyere utdanning og forskning.

Den første boka som gis ut ved det nye forlaget er den nye demenslæreboka Demens – sykdommer, diagnostikk og behandling (Engedal og Haugen, 2018). Boka kommer for salg i bokhandelen 19. mars.

Om du har spørsmål, ta kontakt med: post@aldringoghelse.no

Takk for hjelpen!
Noe gikk galt. Prøv igjen litt senere.
Sender…

Fant du det du lette etter?

0/500 tegn